shopping-bag 0
Elementos : 0
Subtotal: 0,00 
Ver carrito Verificar

ERROR LINK confirmació activitats subvencionades

ERROR LINK confirmació activitats subvencionades

Us informem que hi ha hagut un problema tècnic amb els enllaços enviats per sms a les famílies per a que confirmin la seva participació a l’activitat subvencionada i algunes famílies no han pogut completar el procés.

Per tal de solucionar-ho, al llarg del dia d’avui els enviarem un correu electrònic (al contacte que van introduir a la sol·licitud i que us apareix al gestor) amb un NOU LINK on confirmar o no la seva participació.

Us demanem que informeu a les famílies que rebran un correu electrònic de IBE – SUBVENCIONS ESPORTIVES per completar el tràmit.

Només ho rebran aquells casos que a dia d’avui no consti cap resposta per part de la família.

Aprofitem per comunicar-vos que la setmana vinent ja us detallarem com heu de fer vosaltres el procés. És possible que degut a aquest problema tècnic endarrerim el període per a que les entitats feu la justificació.

Les famílies segueixen tenint fins el dia 28 de maig per a completar el procés.

o llamar por teléfono para que os den más información al 93 515 80 67

Moltes gràcies per a la vostra col·laboració

Deja una respuesta